Vanaf deze week zijn er nieuwe maskers en serums verkrijgbaar in de salon, je kunt hiermee de behandeling naar een ‘next level’ brengen, of je kunt de huidverzorging thuis uitbereiden met deze schitterende maskers en serums!

De maskers zijn gemaakt van bananenkatoen, gedrenkt in hoogwaardig hydraterend serum aangevuld met met verschillende innovatieve, natuurlijk hulp- en werkstoffen en een overheersende werkstof. Bevat een intelligente resorptie ( huidopname ) techniek en met het bananenkatoen kompres wordt de verdamping van werkstoffen naar buiten voorkomen. Bananenkatoen is in staat om meer vocht op te nemen dan katoen en geeft bovendien versneld af in de huid. Hiermee is bananenkatoen effectiever om in te zetten. Bovendien wordt het vervaardigd uit de restanten van de bananenplantages; de vezels van de bladeren worden tot deze eco friendly katoen gemaakt, we gaan hier van een natuurlijk rest afval tot een hoogwaardig inzetbaar cosmetisch product.

Deze maskers bevatten geen parabenen of alternatieve conserveermiddelen, geen kleurstof en het heeft alleen een zachte geur van natuurlijk fruit extract of plantaardige oliën. De maskers zijn geschikt voor diverse huidtypen, huidproblemen en leeftijden. Je zult direct na de eerste behandeling al resultaat zien!

De maskers zijn verkrijgbaar in de salon vanaf € 5,- tot € 11,-

( Uiteraard kun je deze maskers gebruiken in een kuurverband, bij afname van 4 maskers krijg je een leuke korting! )

Voordelen van deze producten:

  • Dierproefvrij
  • Dermatologisch getest
  • Bevat geen parfum en parabenen
  • Op basis van biologische werkstoffen
  • Voor alle huidtypes is er een geschikt masker
  • Kan thuis gebruikt worden in bijvoorbeeld een kuurverband

BeautyFace Serums, they make you smile again!

De serums bevatten een hoog concentraat aan bijzondere biologische werkstoffen, deze worden snel en diep in de huid opgenomen maar ze zijn vrij van geur- en kleurstoffen en natuurlijk ook parabenen vrij. De samenstelling staat zowel garant voor een intensieve werking in de huid als voor een veilige en dermatologische gecontroleerde samenstelling. Deze serums kun je combineren met de maskers, en ze zijn te gebruiken als een kuur van 7 tot 10 dagen.

De serums zijn verkrijgbaar in de salon voor € 12,-

Voor advies voor uw huid en over de producten bent u natuurlijk van harte welkom in de salon!

partner-logo01
mila-dopiz
beautyface-3
refe-2