Maak jij gebruik van een toner? Naast de voordelen op de afbeelding zijn er nog meer voordelen aan de toners van Salonnepro. De toners van Salonnepro hebben namelijk een toegevoegde waarde aan jouw huidverzorgingsroutine. De Hyaluronic Toner bevat laag- en mediummoleculair hyaluronzuur,
vitamine B3, B5 en C. De Hyaluronic Toner werkt hydraterend en geeft een vitaminen boost. De huid wordt merkbaar gladder, zachter en meer gehydrateerd. Zeer geschikt voor een droge, vochtarme en/of gevoelige huid.
De Aloe Vera Glycolic Toner bevat Glycolzuur. Glycolzuur verwijdert effectief dode huidcellen voor een fris en egaal huidbeeld zonder vaalheid. Gaat tevens de vorming van milia en onzuiverheden tegen. Zeer geschikt voor een verhoornde, dikke, onzuivere, grauwe huid en/of een huid met pigmentvlekken.
Voeg dus altijd een toner toe aan jouw huidverzorgingsroutine.