Glycolzuur: 

Glycolzuur komt in vele fruitsoorten in een lage concentratie voor, maar wordt voor de peelings gewonnen uit suikerriet. Glycolzuur verweekt de kitsubstantie tussen dode huidcellen in de hoornlaag.

Het verweken van deze kitsubstantie heeft als resultaat dat de dode huidcellen makkelijker er sneller afschilferen. Met het afschilferen worden oppervlakkige huidproblemen die zich voordoen in de epidermis ( oppervlakkige ( acne ) littekens, huidverkleuringen, droogtelijntjes etc. ) verminderd.

De ‘nieuwere’ huid wordt zichtbaar, en deze is veelal gladder, voller en meer effen van teint.

Salicylzuur:

Salicylzuur een BHA ( Beta Hydroxy Acid ) welke gewonnen wordt uit de bast van de wilgenboom, vandaar de naam ( Salix = Latijn voor wilg )

Salicylzuur heeft vet-oplossende eigenschappen, hierdoor kan het ook de poriën binnendringen. Deze zuur het vermogen om opgehoopte dode huidcellen te verwijderen, talgvet op te lossen en de poriën te reinigen.

Deze peeling is zeer effectief, daarom komt het veel voor in huidverbeterende behandelingen.

Sensitive Peel:
Deze peeling is geschikt voor de dunnere en gevoelige huiden. Deze peeling pakt lichte hyperpigmentatie aan en zorgt voor een fijnere huidtextuur.

Lactid Acid:

Lactid Acid peeling is gemaakt van melkzuur ( gewonnen uit mais en suikerriet ) deze peeling zorgt voor vochtbinding in de huid en zorgt voor een prachtige Glow. Deze peeling pakt ook lichte hyperpigmentatie aan en zorgt voor een fijnere huidtextuur. Door het verstevigende effect is deze peeling ook geschikt voor Anti-Aging.

De behandeling bestaat uit: reinigen, fruitzuur peeling uitgekozen voor uw huidtype, verwijderen onzuiverheden, enzym masker, vliesmasker of kleimasker aangepast op de huid, serum, dag/nacht verzorging

Tijdens de behandeling zal de huid bekeken worden en krijgt u een advies wat de beste behandel opties zijn, tijdens de behandeling kan er gewerkt worden met de bovengenoemde fruitzuur peelings ( Alle peeling producten zijn in meerdere percentages aanwezig, om gebruik te maken van hogere percentages is een opbouwende behandeling te adviseren).

Ook is het mogelijk om een kuurbehandeling te boeken, voor meer informatie hierover kun u het contact formulier invullen op de website of telefonisch contact opnemen.