Gediplomeerd Allround Schoonheidsspecialist

Als gediplomeerd Allround schoonheidsspecialiste, heb ik veel liefde voor mijn vak. Door het regelmatig bijscholen en het volgen van workshops blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vak, en gebruik ik deze ook tijdens de behandelingen.

Verbeteren van de huidconditie

Het doel van de behandelingen in de salon is uiteraard het verbeteren van de huidconditie, heb je last van Acne, of wil je het huidverouderingsproces vertragen dan bent u op het goede adres! Uiteraard kunt u ook voor uw ontspanning naar de salon komen, er is een uitgebreid aanbod van gezichtsbehandelingen, deelpakkingen en massages. Ook kunt u terecht voor de kleinere behandelingen zoals het epileren, manicure en het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen.

Mila D’Opiz

In de salon werk ik met de producten van Mila D’Opiz, deze producten worden geproduceerd in Zwitserland, en voldoen aan een hoge kwaliteit, efficiënt werk en doelgericht onderzoek zonder dierenproeven hebben een paar jaar geleden geresulteerd in een ISO 9001- en ISO dis 9002- certificatie, die een duidelijke indicatie vormen voor de werkwijze en het gedachtegoed van deze cosmeticagigant. Mila D’Opiz is een exclusief merk dat alleen verkrijgbaar is bij erkende schoonheidssalons.

Aandacht

In de salon wordt alleen gewerkt volgens afspraak, dit is omdat ik u alle aandacht wil geven die u verdient!

Kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid

De salon is aangesloten bij de branche organisatie de ANBOS, dit betekent kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid!

partner-logo01
mila-dopiz
beautyface-3
refe-2