Gediplomeerd Allround Schoonheidsspecialist

Als gediplomeerd Allround schoonheidsspecialiste, heb ik veel liefde voor mijn vak. Door het regelmatig bijscholen en het volgen van workshops blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vak, en gebruik ik deze ook tijdens de behandelingen.

In 2019 heb ik mijn kennis over de huid uitgebreid door het volgen van de HBO opleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten. Hiermee bereik ik een hoger kennisniveau om u te kunnen adviseren over de huid en eventuele huidaandoeningen. Mocht het nodig zijn, dan kan ik een verwijsbrief schrijven voor de huisarts.

Verbeteren van de huidconditie

Het doel van de behandelingen in de salon is uiteraard het verbeteren van de huidconditie, heb je last van Acne, of wil je het huidverouderingsproces vertragen dan bent u op het goede adres! Uiteraard kunt u ook voor uw ontspanning naar de salon komen, er is een uitgebreid aanbod van gezichtsbehandelingen, Cosmeceuticals behandelingen en massages. Ook kunt u terecht voor de kleinere behandelingen zoals het epileren, harsen, manicure en het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen.

Spa Salonnepro

In de salon worden de producten van Spa Salonnepro gebruikt, deze producten worden geproduceerd in Nederland, en de behandel resultaten zijn prachtig! Dit merk is intensief gericht op het verbeteren van de huidconditie, de producten zijn dierproefvrij en onder andere ook vegan!

Aandacht

In de salon wordt alleen gewerkt volgens afspraak, dit is omdat ik u alle aandacht wil geven die u verdient!

Kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid

De salon is aangesloten bij de branche organisatie de ANBOS, dit betekent kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid!