Mila D’Opiz

In de salon werk ik sinds 2010 met de producten van Mila D’Opiz, deze producten worden geproduceerd in Zwitserland, en voldoen aan een hoge kwaliteit. Efficiënt werk en doelgericht onderzoek zonder dierenproeven hebben een paar jaar geleden geresulteerd in een ISO 9001- en ISO dis 9002- certificatie, die een duidelijke indicatie vormen voor de werkwijze en het gedachtengoed van deze cosmeticagigant. Mila D’Opiz is een exclusief merk dat alleen verkrijgbaar is bij erkende schoonheidssalons.

BeautyFace

Met de biologische producten van BeautyFace komt een effectieve en een professionele gezichtsbehandeling voor iedereen dichterbij. Er is een ruime keuze uit maskers die gevormd zijn van bananenkatoen. Deze maskers zijn gedrenkt in een zeer hoogwaardig basisserum, aangevuld met verschillende innovatieve, hulp- en werkstoffen en een overheersende werkstof. De maskers bevatten een intelligente micro chrystal technology waardoor de verdamping van de werkstoffen naar buiten voorkomen wordt.

De maskers zijn vrij van parabenen, kleurstoffen en ze bevatten alleen een zachte geur van natuurlijke fruitextracten of plantaardige oliën.

Deze maskers zijn verkrijgbaar voor alle huidtypen, huidproblemen en leeftijden. Na de eerste behandeling zult u meteen resultaat zien.

Chi

Tea tree eerste hulp producten.

Tea tree is een schitterende olie om te gebruiken in de salon. Dit komt door het feit dat de olie zowel antivirale, antibacteriële en antischimmel eigenschappen heeft. Deze lijn van Chi is zeer geschikt voor allerlei dagelijkse ongemakken zoals puistjes, rode huid, vette huid, roos en hoofdluis.

Voor mensen met een vette huid en/of acne is dit een perfect product om te gebruiken, dit komt omdat tea tree bij een vette huid of acne de eigenschap heeft om etter ( pus ) binnen te dringen en de etter vloeibaar te maken waardoor het makkelijker kan worden afgevoerd.

Er zijn een aantal van deze producten van deze lijn verkrijgbaar in de salon, het best lopende product is de Tea Tree Face Wash. Deze reiniging is zeer gemakkelijk in gebruik en hij is geschikt voor alle huidtypen. Ook is deze reiniging een goede eerste hulp bij puistjes en mee-eters. De Face Wash ondersteunt de bloedsomloop, het herstellend vermogen van de huid en is zuiverend bij een onzuivere huid.

Refectocil

Eén blik zegt meer dan duizend woorden… Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt voor het gezicht! Met de wenkbrauw en wimperverf van Refectocil heb je tot wel 6 weken mooie gekleurde wimpers en wenkbrauwen.

In de salon is er een Browbar aanwezig, hierdoor zijn alle kleuren en producten aanwezig om uw wimpers en wenkbrauwen in een perfecte shape te brengen!

BeautyLash Growth Booster

De werking van het wimperserum werd door klinische studies bevestigd; tot 3mm langere wimpers bij 95% van de gebruikers na 6 weken.

  • vollere en sterkere wimpers
  • zeer actief werkstofcomplex voor gezonde en mooie wimpers
  • actief ingrediënt met overtuigende resultaten

Eyelash Curl product

RefectoCil Eyelash Curl met collageen en cysteïne geeft je wimpers een prachtige krul, laat de ogen groter lijken en toont meer expressie. In tegenstelling tot mechanische wimper krultangen vormt Refectocil Eyelash Curl voorzichtig de wimpers. Het resultaat blijft ongeveer 6 weken zichtbaar.

Lash Lifting is de behandeling voor de natuurlijke wimperharen, er worden hierbij geen extensions gebruikt.

 

partner-logo01
mila-dopiz
beautyface-3
refe-2