Spa Salonnepro

SPA Salonnepro is een in Nederland ontwikkeld merk, speciaal voor de professionele markt. Het doel van dit merk is het verbeteren van de huidconditie.

Er zijn 2 Cosmeceuticals behandelingen te boeken in de salon met dit prachtige merk, de Bio Peel en de Fruit Acid behandeling. Beide behandelingen worden geheel aangepast op de huid, om het beste resultaat te behalen.

Wanneer een product water ( Aqua ) bevat, moet het product geconserveerd worden. We gebruiken hiervoor GEEN parabenen. Het conserveer is Ethylhexylglycerin dit ingrediënt is sterk tegen bacteriën, gisten en schimmels, maar mild genoeg voor de (gevoelige ) huid.

dierproefvrij  *  parabenenvrij  *  sulfaatvrij  *  vegan  *  organic gecertificeerde ingrediënten  *  geen minerale oliën

Refectocil

Eén blik zegt meer dan duizend woorden… Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt voor het gezicht! Met de wenkbrauw en wimperverf van Refectocil heb je tot wel 6 weken mooie gekleurde wimpers en wenkbrauwen.

In de salon is er een Browbar aanwezig, hierdoor zijn alle kleuren en producten aanwezig om uw wimpers en wenkbrauwen in een perfecte shape te brengen!