Corona is nog niet geheel voorbij, maar met de volgende maatregelen is het veilig om een afspraak te boeken in de salon.

Uiteraard maken we gebruik van de nieuwe protocollen voor de behandelingen, en blijven we gebruik maken van de richtlijnen van het RIVM.

Het dragen van een mondkapje is voor schoonheidsspecialistes niet verplicht, mocht u het prettig vinden dan kunt u het aangeven voor de behandeling.

Het RIVM heeft ons verplicht om voor elke behandeling deze controle lijst te gebruiken;

  1. Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts( vanaf 38 graden Celcius)?
  2. Heeft u op dit moment een huidgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heeft u een huidgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus ( vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huidgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klanten had?
  5. Bent u thuis in isolatie omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

Wanneer één van deze vragen met JA is beantwoord, vraag ik u om de afspraak te verzetten na een later moment.

Zijn alle vragen met NEE beantwoord, dan mag de behandeling doorgaan.


Cadeaubonnen

Verras iemand met een leuke cadeaubon! Geef iemand een totale behandeling of een leuke korting op zijn of haar behandeling! Altijd leuk voor de feestdagen of verjaardag, er is altijd wel iets te vieren!