shutterstock_435402016

Keuze uit verschillende pakketten. Gezichtsbehandeling vanaf €25,-

 

Korte reiniging 30 minuten: € 25,-

Bestaat uit: reinigen, peeling, masker, dag/nachtverzorging.


Intensief reiniging: € 45,-

Bestaat uit: reinigen, stoombehandeling, peeling, verwijderen van onzuiverheden,gelaatsmasker, oogmasker, dag/nachtverzorging.


Intensief reiniging plus: € 60,-

Bestaat uit: reinigen, epileren, stoombehandeling, peeling, verwijderen van onzuiverheden, gelaatsmassage, gelaatsmasker, oogmasker en een dag/nacht verzorging.


Skin clear reiniging (acne behandeling): € 45,-

Bestaat uit: reinigen, skin clear peeling, onzuiverheden verwijderen, oogmasker, gelaatsmasker, dag/nacht verzorging.


Intensief Collageen: € 62,50

Bestaat uit: reinigen, Glyco Peel, onzuiverheden verwijderen, Collageen gelaatsmasker, Collageen oogmasker en een dag/nacht verzorging.


Glyco Peel gelaatsbehandeling (fruitzuur): € 50,-

Bestaat uit: reinigen, Glyco Peel, verwijderen van onzuiverheden, intensief gelaatsmasker, oogmasker en dag/nacht verzorging.

Glycolzuren zorgt ervoor dat de structuur van de huid verbeterd wordt. De huid wordt elastisch en is beter in staat om vocht vast te houden. Glycolzuur is een hele goede moisturizer. Het verweekt dode huidcellen in de opperhuid waardoor de huidstofwisseling verbetert. De lederhuid wordt van binnenuit verdikt, waardoor rimpeltjes vervagen en de huid er jonger uit gaat zien. De huid wordt als het ware verdikt door nieuw collageen vorming en oud collageen wordt versoepeld. Deze behandeling is ook zeer geschikt voor mensen met een vette huid.

partner-logo01
mila-dopiz
beautyface-3
refe-2