Harsen is een snelle manier om ongewenste haren te verwijderen. In de salon maken we gebruik van vloeibare hars, deze wordt verwarmd en vervolgens met een roller aangebracht. De vloeibare hars blijft dun van samenstelling en is hierdoor makkelijk door hars strips of katoenen strips te verwijderen.

De haren groeien uiteraard terug, bij het regelmatig harsen zult u zien dat de haargroei minder wordt. Na ongeveer 6 a 8 weken zullen de haren terug komen, dit sluit mooi aan met de behandelingen, uiteindelijk na een tijdje harsen zult u merken dat er kale plekken komen en de haargroei sterk vermindert.

Bij de eerste harsbehandelingen kunnen de haren eerder terugkomen, dit heeft ermee te maken dat de haren die tijdens de harsbehandeling nog onder de huid zitten, helaas niet verwijdert kunnen worden. Dit zou alleen in de eerste paar behandelingen het geval zijn!

Na het harsen is het verstandig om 1 a 2 dagen de zon te vermijden, door een teveel aan zon zouden er pigmentvlekken kunnen ontstaan. Uiteraard is het gebruik van een SPF factor verstandig!

Na het harsen is het verstandig om niet gelijk deodorant te gebruiken, hierdoor kan de huid geïrriteerd raken.